Nobelius vilt, sedan 1950

Nobelius Vilt är en av de äldsta butikerna i Saluhallen. Sedan 1950 har vi försett göteborgarna med kött, fågel och svamp från skog och natur. Oavsett om du är ute efter säsongens finaste bitar eller naturens mest smakrika svampar guidar vi er genom skogens smaker.


Våren 2017 lämnade Jack och Barbro som drivit butiken sedan start över stafettpinnen till syskonen Ulrika och Johan Axelson som idag driver butiken tillsammans. Ulrikas styrka ligger i hennes långa erfarenhet av så väl kall- som varmkök och Johan har sedan unga år haft ett brinnande intresse för jakt och viltvård. Viltbutiken i Saluhallen är lite av en dröm som gått i uppfyllelse för oss båda.


Vi är femte generationens lantbrukare på gården utanför Trollhättan. Jakt, natur och lantbruk har varit naturliga inslag i våra liv sedan födseln. Vi brinner för viltkött och strävar efter att fler skall inse vilka enorma fördelar det har. Köttet är naturligt fettsnålt och ekologiskt. Djuren lever fritt i naturen hela livet och därmed har viltköttet en minimal klimatpåverkan. Vi är övertygade om att det här är framtidens kött.

maila oss!

Har du frågor, funderingar eller är du sugen på att lägga en beställning? Maila oss så lovar vi att svara så fort vi kan!

ring oss!

Behöver du snabba svar? Ring oss till butiken så hjälper vi dig så gott vi kan.

tagga oss!

Tagga gärna oss i era bilder när ni lagar våra recept eller använder våra råvaror!